Joves amb Iniciativa celebra la seua I Jornada d’estiu a les comarques de l’interior

Joves amb Iniciativa-Compromís ha escollit Xest per celebrar la seua I Jornada d’Estiu el dia 17 de setembre. Aquesta jornada comptarà amb la presència d’Aitana Mas (Directora General de Participació), Ignasi Candela (Diputat al Congrés i Portaveu Nacional de Joves amb Iniciativa-Compromís) i Susana Pérez (Regidora de joventut i participació a Benicarló) per parlar de joventut i participació.

A més d’aquest taller-dinàmica, Joves amb Iniciativa-Compromís Comarques de l’Interior han programat per a la seua Jornada d’Estiu un concert on actuaran FlowStreetEl Trineu TanokaMistah Godeh, Stratos, Ka1ro i els dj’s Xoco & Voro. I també tindrem una paella popular.

Pau de Miguel, Coordinador Supracomarcal de les Comarques de l’Interior, ha declarat “la jornada serà la primera de les moltes accions que volem fer des de la supracomarca que inclou Camp de Túria, la Foia de Bunyol, els Serrans, el Racó d’Ademús, la Plana d’Utiel i la Vall d’Aiora”

Des de la Coordinadora Nacional han declarat que “volem que les supracomarcals comencen d’una forma activa les seues tasques i tinguen eines per desenvolupar-les, a més de passar un dia per reforçar les dinàmiques de grup”.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Arxivat en: Comarques de l'Interior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *