Coordinadora Nacional

La Coordinadora Nacional de Joves amb Iniciativa-Compromís fou escollida per unanimitat a la VIII Assemblea Nacional a Alacant i està composada per:


11138110_10206616705639191_7016307387895077872_nCoordinadora Nacional i Portaveu: Susanna Pérez

Tinc 28 anys i sóc de Benicarló (Comarques del Nord), on actualment sóc regidora de de Joventut i Participació Ciutadana

Contacte: organitzacio@jovesambiniciativa.net


Secretari d’Organitzaci i coportaveu: Pau de Miguel

Tinc 21 anys i sóc de l’Eliana (Comarques de l’Interior). Estic graduat en Ciències Polítiques i Administració Pública i exercisc la meua professió als joves com a Técnic d’Organització.

Contacte: organitzacio@jovesambiniciativa.net


Coordinador de Territorials: Damián Martínez

Tinc 24 anys i sóc de Castelló de Rugat (Comarques Centrals). Sóc graduat en Dret i actualment estic finalitzant els estudis d’advocacia. Sóc portaveu i regidor del grup municipal Compromís per Castelló de Rugat, i portaveu comarcal d’Iniciativa – Vall d’Albaida.

Contacte: territorials@jovesambiniciativa.net


Coordinador de Finances: Victor Moreno  

Tinc 24 anys i sóc d’Elx (Comarques del sud). Sóc politòleg i actualment treballe d’assessor del Grup Compromís a la Diputació d’Alacant.

Contacte: finances@jovesambiniciativa.net


Coordinadora de Comunicació: Marina González

Tinc 27 anys i sóc una periodista apassionada pels temes socials i feministes. Actualment, ocupe la secretaria de organització del col·lectiu local d’Iniciativa a Elx.

Contacte: comunicacio@jovesambiniciativa.net


Coordinadora de Comunicació: Lara Tomás

Tinc 25 anys i sóc de Sueca (Comarques Centrals). Sóc graduada en Comunicació audiovisual especialitzada en comunicació digital.

Contacte: comunicacio@jovesambiniciativa.net


Coordinador d’Acció Política: Jose Gea

Tinc 21 anys i sóc d’Alcàsser (Comarques de l’horta). Estic estudiant Gestió i Administració Pública a la UPV, on participe en la representació estudiantil.

Contacte: acciopolitica@jovesambiniciativa.net


Coordinador d’Institucional: Ignasi Candela

Tinc 31 anys i vaig néixer a Crevillent. Sóc economista i ara Diputat al Congrés dels Diputats per la circunscripció d’Alacant, on exercisc la tasca de portaveu al Pacte de Toledo i a la Comissió d’Hisenda entre d’altres.

Contacte: institucional@jovesambiniciativa.net


Coordinadora d’Institucional: Diana Oliva

Tengo 29 años y soy de Chiva (Comarcas del Interior). Soy filóloga. Trabajo como profesora de lengua y literatura castellana.
Además, soy concejala de Participación Ciudadana, Juventud, comunicación y Modernización e Informática en mi Ayuntamiento.

Contacte: institucional@jovesambiniciativa.net