Joves amb Iniciativa convoca la seua VII Assemblea Nacional pel pròxim 7 de maig

La branca juvenil d’Iniciativa del Poble Valencià (Compromís) enceta aquest procés per repensar l’organització i construir una eina útil per la consolidació del canvi polític i social al País Valencià.

L’organització juvenil Joves amb Iniciativa (Compromís) va celebrar dissabte el seu Consell Nacional per tal de convocar la pròxima Assemblea Nacional que tindrà lloc el proper 7 de maig al municipi d’Otos (Vall d’Albaida).

Segons la seua portaveu, Vallivana Murgui, «encetem aquest nou procés per repensar l’organització i construir una eina útil per la consolidació del canvi polític i social al País Valencià».

A més ha afegit que «les organitzacions juvenils hem de jugar un paper fonamental per tal de ser eixe mecanisme per construir un jovent crític del que sorgisquen missatges polítics arriscats i transformadors».

L’organització juvenil d’Iniciativa del Poble Valencià, a més va aprofitar aquest Consell Nacional per aprovar diferents resolucions com la declaració del País Valencià com un territori lliure d’espectacles amb animals, el manifest per unes ciutats que avancem cap a un nou model energètic i la necessitat de que les institucions elaboren un Pla Integral contra la LGTBfòbia que incidisca en les etapes educatives.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *