La VII Assemblea de Joves amb Iniciativa-Compromís tria la nova coordinadora

Ignasi Candela és triat nou Coordinador Nacional de Joves amb Iniciativa-Compromís

El passat dissabte 7 de Maig va tindre lloc la VII Assemblea de Joves amb Iniciativa- Compromís a Otos. A l´assemblea és va triar la nova coordinadora, composta per: Ignasi Candela (Coordinador Nacional), Vallivana Murgui (Coordinadora d’Organització), Sergio Agueitos (Coordinador de Territorials), Cayetano Portugués (Coordinador de Finances), Pere Miquel Gago (Coordinador de Comunicació) i Susana Pérez i Diana Oliva (Coordinadores d´Institucional).

El Coordinador Nacional ha destacat que “estem en un moment històric on el canvi és possible a l’Estat Espanyol. I els joves hem d’estar presents i ser partícips d’aquest canvi. Per això, des de Joves amb Iniciativa apostem per una confluència àmplia de canvi que acabe amb el anys de govern de Mariano Rajoy”. Candela ha afirmat que ” el que ha buscat el règim ha sigut, precisament, desil·lusionar i fomentar l’abstenció d’aquells que havíem anat a votar amb il·lusió i buscant un canvi als anys de retallades del govern del Partit Popular”.

Vallivana Murgui, Coordinadora d’Organització, ha afirmat que “volem construir una organització que esdevinga un instrument útil de participació de la joventut en l’esfera pública que ajude a gestionar el coneixement per a la presa de decisions. Per això, apostem per una estructura líquida que no repetisca els vicis dels organitzacions clàssiques i que nodrisca de persones formades a Iniciativa del Poble Valencià, a Compromís i a la política i a la societat valenciana en general”.

L’organització juvenil d’Iniciativa del Poble Valencià i de Compromís, a més va aprofitar aquesta Assemblea Nacional per aprovar diferents resolucions com el rebuig a la construcció de l’ATE Puerto Mediterràneo, un manifest mostrant la seua solidaritat amb els refugiats, uns principis de com aconseguir una Europa que volem i un manifest per una confluència d’esquerres i progressista a les properes eleccions del 26J.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *