Les joventuts d’Iniciativa (Compromís) celebren la seua trobada multitudinària complint l’objectiu d’impulsar noves polítiques i potenciar un canvi a nivell estatal

 

Mónica Oltra i Yayo Herrero van ser les principals participants de les xarrades celebrades a la capital de Camp de Túria.

 

Joves amb Iniciativa-Compromís ha celebrat aquest passat cap de setmana la seua Trobada d’Estiu al municipi de Llíria amb “un rotund èxit de convocatòria” tal com afirmen des de la Coordinadora Nacional.

Aquesta escola de formació ha comptat amb els moments de màxima assistència durant les xarrades de la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, que va fer un repàs sobre l’actualitat política així com de les polítiques de canvi portades endavant durant aquest any de govern a la Generalitat Valenciana i de la Directora de FUHEM i co-Coordinadora Confederal de Ecologistas en Acción, Yayo Herrero.

A més, aquesta trobada que ha aprofitat l’organització juvenil per marcar objectius i prioritats per a aquest nou curs polític, ha comptat amb la participació de les organitzacions juvenils de la resta de la Coalició Compromís, JovesPV-Compromís i JovesVQ-Compromís, així com d’altres de la resta de l’estat com Joves d’Esquerra Verda i membres de l’executiva de la Federació de Joves Verds Europeus (FYEG).

“La taula redona que va tindre lloc el dissabte a la vesprada va propiciar un debat plural i enriquidor en el que van participar membres de les organitzacions juvenils de Compromís, així com de Joves d’Esquerra Unida País valencià, Podem i Joves Socialistes del Páis Valencià. Estem molt contentes de poder crear espais en que les formacions progressistes puguem intercanviar opinions en un ambient relaxat i respectuós” han volgut destacar els portaveus Ignasi Candela i Vallivana Murgui.

Des de la Coordinadora Nacional han declarat que “aquesta trobada ens ha servir per reafirmar els nostres objectius per impulsar noves polítiques de canvi, així com adquirir les eines per desenvolupar-les. També per tal de seguir construint per potenciar un canvi al govern de l’estat”

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *