Joves amb Iniciativa – Compromís celebra el seu primer Consell Nacional amb la mirada posada en el nou curs polític

Ignasi Candela reclama prioritzar a les persones, un millor finançament i demana a Pedro Sánchez altura de mires per intentar un govern de canvi i de progrés.

València, 18 de juliol de 2016

Joves amb Iniciativa – Compromís ha celebrat el seu primer Consell Nacional aquest cap de semana a Benicarló (Alt Maestrat) en el que s’ha traslladat el treball fet en aquestos mesos per part de la recent Coordinadora Nacional triada a Otos (Vall d’Albaida) el passat mes de maig. També ha suposat la posada en marxa de la nova eina de tranformació i organització territorial, les supracomarques. I  l’entrada dels coordinadors i coordinadores de les  supracomarcals al Consell Nacional, tal i com, es va aprovar a l’última Assemblea Nacional.

Aquest Consell Nacional ha sigut la cloenda d’una sèrie d’assemblees supracomarcals celebrades a diferents punts del País Valencià (València, Llíria, Santa Pola, Gandia i Benicarló) i de les que han esdevingut els diferents coordinadors i coordinadores: Susanna Pérez (Comarques del Nord), Pau de Miguel (Comarques de l’Interior), Violeta Rustarazo (Comarques L’Horta), Damián Martínez (Comarques Centrals) i Pedro Pombero (Comarques del Sud). I també com a  persona membre de col·lectius locals sense representació al Consell Nacional: Lara Tomàs (Sueca).

La Coordinadora d’Organització, Vallivana Murgui, ha destacat que “les supracomarcals tenen la missió d’establir mecanismes perquè la participació de les bases siga més fluïda i directa. Considerem que és una manera de posar l’organització al servei de la militància i que aquesta siga una eina útil que responga de manera efectiva als problemes concrets de cada territori”

A més, ha volgut afegir, “aquest primer Consell Nacional ens ha servit per posar a punt la maquinaria per enllestir el nou curs polític que presenta molts reptes per davant per a una organització juvenil com la nostra, que pertany a un partit que governa al País Valencià i que pretén assolir una majoria social i estable al nostre territori, sent conscients que això passa també per garantir un canvi al govern de l’estat espanyol i a Europa”

El Portaveu Nacional i Diputat al Congrés, Ignasi Candela, ha reclamat la vigència del ‘Pacte del Prado’, en el que era una crida a formar un govern de canvi i progrés per a l’Estat espanyol. També ha explicat que “estem intentant fer veure a Sánchez que hi ha números per un govern de canvi i progressista i en segon lloc és fonamental deixar de patir la situació d’infrafinançament, perquè ja estem cansats de ser uns ciutadans de segons que no podem fer aquelles polítiques que ens agradaria fer, per falta de fons”.

 

 

Joves amb Iniciativa – Compromís celebra su primer Consell Nacional con la mirada puesta en el nuevo curso político

 

Ignasi Candela reclama priorizar a las personas, una mejor financiación y pide a Pedro Sánchez altura de miras para intentar un gobierno de cambio y de progreso.

 

18 de julio de 2016

Joves amb Iniciativa – Compromís ha celebrado su primer Consell Nacional este fin de semana en Benicarló (Alt Maestrat) en el que se ha trasladado el trabajo hecho en estos meses por parte de la reciente Coordinadora Nacional elegida en Otos (Vall d’Albaida) el pasado mes de mayo. También ha supuesto la puesta en marcha de la nueva herramienta de tranformación y organización territorial, las supracomarcas. Y la entrada  de los coordinadores y coordinadoras de las  supracomarcales al Consell Nacional, tal y cómo, se aprobó a la última Asamblea Nacional.

Este Consell Nacional ha sido la conclusión de una serie de asambleas supracomarcales celebradas en diferentes puntos del País Valenciano (Valencia, Llíria, Santa Pola, Gandia y Benicarló) y de las que han acontecido los diferentes coordinadores y coordinadoras: Susanna Pérez (Comarcas del Norte), Pau de Miguel (Comarcas del Interior), Violeta Rustarazo (Comarcas L’Horta), Damián Martínez (Comarcas Centrales) y Pedro Pombero (Comarcas del Sur). Y también como  persona miembro de colectivos locales sin representación al Consell Nacional: Lara Tomàs (Sueca).

La Coordinadora de Organización, Vallivana Murgui, ha destacado que “las supracomarcales tienen la misión de establecer mecanismos para que la participación de las bases sea más fluida y directa. Consideramos que es una manera de poner la organización al servicio de la militancia y que esta sea una herramienta útil que responda de manera efectiva a los problemas concretos de cada territorio”

Además, ha querido añadir, “este primer Consell Nacional nos ha servido para poner a punto la maquinaría para terminar el nuevo curso político que presenta muchos retos por delante para una organización juvenil como la nuestra, que pertenece a un partido que gobierna en el País Valenciano y que pretende lograr una mayoría social y estable a nuestro territorio, siendo conscientes que esto pasa también para garantizar un cambio en el gobierno del estado español y en Europa”

El Portavoz Nacional y Diputado en el  Congreso, Ignasi Candela, ha reclamado la vigencia del ‘Pacto de Prado’, en el que era un llamamiento a formar un gobierno de cambio y progreso para el Estado español. También ha explicado que “estamos intentando hacer ver a Sánchez que hay números por un gobierno de cambio y progresista y en segundo lugar es fundamental dejar de sufrir la situación de infra financiamiento, porque ya estamos cansados de ser unos ciudadanos de según qué no podemos hacer aquellas políticas que nos gustaría hacer, por falta de fondos”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *