Crònica: JaI-Compromís a la COP22

Durant dues setmanes organitzacions i països de tot el món s’han reunit a Marràqueix per negociar el nostre futur i el del nostre planeta a la #COP22.

Les conferències ens han deixat una sensació agredolça. Contentes de que la majoria de les parts hagen reafirmat el seu compromís que es va prendre baix l’Acord de París, però desafeccionats amb una UE i altres països desenvolupats que no atenen la seua paraula i entreguen els 100.000 milions de dòlars en finançament climàtic que van prometre per ajudar als menys responsables i als menys equipats per a mitigar l’impacte del canvi climàtic al Sud.

Els nostres companys Pau Jdm i Natxo Olivas van estar allí en representació de Joves amb Iniciativa participant al AlterCOP22 i a l’AlterVision organitzat per la Federation of Young European Greens – FYEG fent el seguiment de les negocioacions. Us deixem la seua crònica.

Arxivat en: Internacional, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *