“L’art com a reivindicació social”, l’últim debat proposat per Joves amb Iniciativa (Compromís)

L’escultora holandesa i autora de l’obra L’altre eco, Monique Bastiaans, junt a experts en comunicació audiovisual i gestió cultural parlaran al voltant de la funció de l’art el pròxim dissabte a la Seu de Guanyem SAB.

El proper dissabte 26 de novembre Joves amb Iniciativa Comarques de l’Interior ha organitzat l’acte “L’art com a reivindicació social” que comptarà amb la presencia de Monique Bastiaans, l’artista holandesa establida a Chiva autora de l’obra L’altre eco, una proposta que pren com a pretext l’Arbre de la Ciència de Ramón Llull per posar en valor la diversitat cultural i la riquesa del plurilingüisme.

A més la taula redona tindrà com a ponents a Enric de Gràcia, expert en comunicació audiovisual i membre de l’Associació Valenciana Etcètera (VLCETC) i a Sofía Hawarni, experta en gestió cultural i membre de Joves amb Iniciativa-Compromís.

Per finalitzar la jornada tindrà lloc una exposició d’artistes joves de les comarques de l’interior que es mantindrà durant dues setmanes perquè puga ser visitada pel centres educatius i pel públic general.

Arxivat en: Comarques de l'Interior, Cultura i Educació, Supracomarques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *