Joves amb Iniciativa (Compromís) celebrarà el seu primer Consell Nacional de l’any recordant la figura de Miguel Hernández

La formació Compromís al Congrés en col·laboració amb la Fundació Miguel Hernández va presentar una proposta el passat mes de novembre per declarar 2017 l’any del poeta oriolà.

Joves amb Iniciativa (Compromís), les joventuts del partit de Mónica Oltra, ha escollit Oriola per celebrar el seu primer Consell Nacional de l’any en el que debatran la línia política a seguir per afrontar l’equador de la legislatura.

La trobada tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer a la Biblioteca Municipal María Moliner. Segons el diputat al Congrés i coportaveu de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “hem volgut escollir Oriola perquè 2017 serà l’Any Miguel Hernández, mitjançant la proposició de Llei que presentarem i aprovarem al Congrés al mes de novembre i volem aprofitar aquesta efemèride per entendre la importància que té la figura del poeta oriolà a hores d’ara”.

“Afrontem aquest primer Consell Nacional de l’any amb una organització forta i preparada per impulsar i assentar les polítiques que el Govern del Botànic està portant a terme durant aquesta legislatura” ha afegit la coportaveu de l’organització juvenil Vallivana Murgui.


La formación Compromís en el Congreso en colaboración con la Fundación Miguel Hernández, presentó una propuesta el pasado mes de noviembre para declarar 2017 el año del poeta oriolano.

Joves amb Iniciativa (Compromís), las juventudes del partido de Mónica Oltra, ha escogido Orihuela para celebrar su primer Consell Nacional del año en el que debatirán la línea política a seguir para afrontar el ecuador de la legislatura.

El encuentro tendrá lugar el próximo sábado 4 de febrero en la Biblioteca Municipal María Moliner. Según el diputado en el Congreso y coportavoz de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “hemos querido escoger Orihuela porque 2017 será el Año Miguel Hernández, mediante la proposición de Ley que presentaremos y aprobaremos en el Congreso al mes de noviembre y queremos aprovechar esta efeméride para entender la importancia que tiene la figura del poeta oriolano a estas alturas”.

“Afrontamos este primer Consell Nacional del año con una organización fuerte y preparada para impulsar y asentar las políticas que el Gobierno del Botánico está llevando a cabo durante esta legislatura” ha añadido la coportaveu de la organización juvenil Vallivana Murgui.

Arxivat en: Comarques del Sud, General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *