Joves amb Iniciativa (Compromís) reprèn els contactes per a crear una alternativa a les polítiques de Rajoy

Al Consell Nacional es va recordar la figura del Poeta oriolà, Miguel Hernández

Joves amb Iniciativa (Compromís), les joventuts del partit de Mónica Oltra, han celebrat a Oriola el seu primer Consell Nacional de l’any en el que s’ha debatut la línia política a seguir per afrontar l’equador de la legislatura.

El jovent ecosocialista no es resigna a que puga esdevenir un govern que pose per davant a les persones. “Creiem que és el moment de reprendre iniciatives que faciliten eixa entesa entre forçes que representen una revolució democràtica a nivell estatal. No podem seguir patint les conseqüències de tindre a Mariano Rajoy de president. Necessitem un govern que prioritze els drets socials de les persones i no estiga sotmès al xantatge dels mercats” han apuntat.

Segons el diputat al Congrés i coportaveu de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “Joves amb Iniciativa és una força dirigent per consolidar el canvi”.

“Som una organització forta i àgil, i preparada per impulsar i assentar les polítiques que el Govern del Botànic està portant a terme durant aquesta legislatura” ha afegit la coportaveu de l’organització juvenil Vallivana Murgui.


Joves amb Iniciativa (Compromís) retoma los contactos para crear una alternativa a las políticas de Rajoy

En el Consell Nacional se recordó la figura del Poeta oriolano, Miguel Hernández

Joves amb Iniciativa (Compromís), las juventudes del partido de Mónica Oltra, han celebrado en Orihuela su primer Consejo Nacional del año en el que se ha debatido la línea política a seguir para afrontar el ecuador de la legislatura.

La juventud ecosocialista no se resigna a que pueda haber un gobierno que ponga por delante a las personas. “Creemos que es el momento de retomar iniciativas que facilitan esa entente entre fuerzas que representan una revolución democrática a nivel estatal. No podemos seguir sufriendo las consequencies de tener a Mariano Rajoy de presidente. Necesitamos un gobierno que priorize los derechos sociales de las personas y no esté sometido al chantaje de los mercados” han apuntado

Según el diputado en el Congreso y coportaveu de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “Joves amb Iniciativa es una fuerza dirigente para consolidar el cambio”.

“Somos una organización fuerte y ágil, y preparada para impulsar y asentar las políticas que el Gobierno del Botánico está llevando a cabo durante esta legislatura” ha añadido la coportaveu de la organización juvenil Vallivana Murgui.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *