Joves amb Iniciativa (Compromís), insta a totes les forces polítiques a dir SÍ a una moció de censura a Rajoy

Al Consell Nacional es van fer esmenes al #PGE que es presentaran al Congrés

Joves amb Iniciativa (Compromís), les joventuts del partit de Mónica Oltra, han celebrat a Alboraia el seu Consell Nacional en el que s’ha debatut els pressupostos generals de l’Estat.

El jovent ecosocialista no va a deixar passar la marginació que hem patit les valencianes i els valencians als pressupostos generals de l’Estat. “Creiem que és el moment de no només fer una esmena , sinó demanar una moció de censura a Mariano Rajoy per la corrupció del seu govern podrit. Necessitem un govern que prioritze els drets socials de les persones i no les inversions en armament” han apuntat.

Segons el diputat al Congrés i coportaveu de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “Els #PGE17 condemnen a la majoria social a la pobresa i a la precarietat, i marginen al poble valencià”.

“No podem permetre esta marginació, per això si tenim que muntar el pollo, el montarem” ha afegit la coportaveu de l’organització juvenil Vallivana Murgui.


Joves amb Iniciativa (Compromís), insta a todas las fuerzas politicas a decir SI a una moción de censura a Rajoy

 En el Consell Nacional se hicieron enmiendas al #PGE que se presentarán al Congreso

Joves amb Iniciativa (Compromís), las juventudes del partido de Mónica Oltra, han celebrado en Alboraia su Consejo Nacional en el que se ha debatido los presupuestos generales del Estado.

La juventud ecosocialista no va a dejar pasar la marginación que hemos sufrido las valencianas y los valencianos a los presupuestos generales del Estado. “Creemos que es el momento de no sólo hacer una enmienda , sino pedir una moción de censura a Mariano Rajoy por la corrupción de su gobierno podrido. Necesitamos un gobierno que priorizo los derechos sociales de las personas y no las inversiones en armamento” han apuntado.

Según el diputado en el Congreso y coportaveu de Jóvenes con Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “Los #PGE17 condenan a la mayoría social a la pobreza y a la precariedad, y marginan al pueblo valenciano”.

“No podemos permitir esta marginación, por eso si tenemos que montar el pollo, lo montaremos” ha añadido la coportaveu de la organización juvenil Vallivana Murgui.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *