Joves amb Iniciativa (Compromís) diu NO a la mercantilització de la dona

El passat dissabte, al Consell Nacional a Xiva, es va llegir l’anomenada “Declaració de Xiva” com a mostra de suport al municipalisme i a l’alcalde d’este municipi.

Joves amb Iniciativa (Compromís), les joventuts del partit de Mónica Oltra, van celebrar el passat dissabte, dia 8, el seu Consell Nacional a Xiva. Es va fer balanç polític i econòmic de l’organització juvenil, a més de la lectura de la declaració de Xiva i l’aprovació  d’una resolució per dir  NO a la mercantilització i cosificació de les dones, en referència a la regulació de la gestació subrogada.

“El jovent ecosocialista ens posicionem de manera clara i contundent al costat dels drets fonamentals i condemnem totes aquelles pràctiques que puguen vulnerar-los de manera directa o indirecta” han declarat.

Segons el diputat al Congrés i coportaveu de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “ens manifestem en contra de qualsevol tipus d’explotació a tots els nivells”.

“Qualsevol tipus de vulneració de la integritat física es per a nosaltres una vulneració dels dret fonamentals de les persones que de cap manera es pot permetre en una societat que es consideres avançada” ha afegit la coportaveu de l’organització juvenil Vallivana Murgui.

Llig la resolució


Joves amb Iniciativa (Compromís) dice NO a la mercantilización de la mujer

El pasado sábado, en el Consejo Nacional en Chiva, se leyó la llamada “Declaración de Chiva” como muestra de apoyo al municipalisme y al alcalde de este municipio

Joves amb Iniciativa (Compromís), las juventudes del partido de Mónica Oltra, celebraron el pasado sábado, día 8, su Consll Nacional en Chiva. Se hizo balance político y económico de la organización juvenil, se hizo la declaración de Chiva y se aprobó una resolución que dice NO a la mercantilización y cosificación de las mujeres.

La juventud ecosocialista nos posicionamos de manera clara y contundente junto a los derechos fundamentales y condenamos todas aquellas prácticas que puedan vulnerarlos de manera directa o indirecta .

Según el diputado en el Congreso y coportavoz de Joves amb Iniciativa-Compromís, Ignasi Candela “nos manifestamos en contra de cualquier tipo de explotación a todos los niveles“.

Cualquier tipo de vulneración de la integridad física se para nosotros una vulneración de los derecho fundamentales de las personas que de ninguna forma se puede permitir en una sociedad que se consideras avance” ha añadido la coportavoz de la organización juvenil Vallivana Murgui.

 

Arxivat en: Feminisme, Nacional, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.