Joves amb Iniciativa-Compromís reflexiona a L’Eliana sobre la identitat de gènere

Els joves ecosocialistes de les comarques de l’interior enceten nou format de lectura/vídeo i debat polític per reflexionar al voltant de la transsexualitat a través d’un capítol de la sèrie “Merlí” que aborda aquesta temàtica.

En l’any de l’aprovació a les Corts Valenciana de la Llei Trans, Joves amb Iniciativa-Compromís de les comarques de l’interior proposa reflexionar al voltant de la transsexualitat a través dels elements que aporta el capítol 20 de la sèrie “Merlí”: actituds paternalistes, reassignació de gènere, penalització de la transfòbia, entre d’altres.

El format de debat ‘Beers&JaI’ pretén oferir un debat obert a la ciutadania, en el que les joventuts d’Iniciativa “volem contribuir a crear espais de reflexió social i política fora de les institucions” ha afirmat el Pau de Miguel, coordinador de les joventuts de Mónica Oltra a les comarques de l’interior.

Aquest acte que comptarà amb la presència de convidats activistes LGTBI+ de la comarca de Camp de Túria, tindrà lloc el proper divendres 21 de juliol a les 19:00h al To Be Juice Eco Bar de L’Eliana.


Joves amb Iniciativa-Compromís reflexiona en L’Eliana sobre la identidad de género

Los jóvenes ecosocialistas de las comarcas del interior exploran un nuevo formato de lectura/vídeo y debate político para reflexionar alrededor de la transexualidad a través de un capítulo de la serie “Merlí” que aborda esta temática.

En el año de la aprobación en las Cortes Valenciana de la Ley Trans, Joves amb Iniciativa-Compromís de las comarcas del interior propone reflexionar alrededor de la transexualidad a través de los elementos que aporta el capítulo 20 de la serie “Merlí”: actitudes paternalistas, reasignación de género, penalización de la transfòbia, entre otros.

El formato de debate ‘Beers&JaI’ pretende ofrecer un debate abierto a la ciudadanía, en el que las juventudes de Iniciativa “queremos contribuir a crear espacios de reflexión social y política fuera de las instituciones” ha afirmado el Pau de Miguel, coordinador de las juventudes de Mónica Oltra a las comarcas del interior.

Este acto que contará con la presencia de invitados activistas LGTBI+ de la comarca de Camp de Túria, tendrá lugar el próximo viernes 21 de julio a las 19:00h al Tono Cordero Juice Eco Bar de La Eliana.

Arxivat en: Benestar Social, Comarques de l'Interior, Supracomarques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.