Trobada d’Estiu 2017: Connectem-nos

TROBADA D’ESTIU

La Trobada d’estiu és un espai distès de formació, debat i reflexió obert a totes les persones joves, d’esquerres, feministes i ecologistes. Encara que s’organitza des de Joves amb Iniciativa-Compromís, qualsevol persona d’entre 14 i 32 anys pot apuntar-se!

CONNECTEM-NOS

El projecte d’aquest any ‘Connectem-nos’ es basa en desenvolupar habilitats per ajudar a connectar les demandes entre les organitzacions de la societat civil i partits polítics i institucions. Les activitats també tenen l’objectiu de fer d’aquestes lluites invisibles visibles i poder ser conscients de les seues dificultats específiques.

 

VINE!

Només cal omplir aquest formulari d’inscripció. I pensa en portar: sac de dormir o llençols, necesser, banyador, tovallola i ganes de passar-t’ho bé!

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *