La VIII Assemblea de Joves amb Iniciativa-Compromís tria la nova coordinadora

Susana Pérez és triada portaveu de les joventuts del partit de Mónica Oltra

El partit integrant de les joventuts de Compromís ha triat, en la seua VIII Assemblea, a una nova direcció amb Susana Pérez com a portaveu. Ahir, en la seua primera reunió, la direcció va establir els nous punts estratègics de treball de cara a 2018.

La nova coordinadora està composta per Susana Pérez, Pau de Miguel, Ignasi Candela, Víctor Moreno, Marina González, Lara Tomàs, Damián Martínez, Diana Oliva i José Gea. Pérez ha afirmat que es tracta d’un grup divers, amb representació territorial i “amb moltes ganes de treballar pel jovent valencià”.

La portaveu ha destacat que “des de Joves amb Iniciativa apostem per una organització que esdevinga un instrument útil de participació de la joventut en l’esfera pública”. L’organització juvenil d’Iniciativa del Poble Valencià, partit de Mónica Oltra, a més, va aprofitar aquesta Assemblea Nacional per aprovar diverses resolucions per condemnar els últims casos de violència de genere i donar suport a les polítiques públiques adoptades pel consell, com la renda valenciana d’inclusió, la baixada de taxes universitàries, l’augment de beques, l’accés laboral dels joves i la reivindicació d’un tracte just per al territori valencià.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.