Joves amb Iniciativa-Compromís rebutja la proposta dels Pressupostos 2018

Les joventuts del partit de Mónica Oltra van acordar el darrer dissabte una resolució, durant el seu Consell Nacional, de rebuig als Pressupostos Generals de l’Estat presentats per l’executiu central.

València, 21 de maig de 2018

Joves amb Iniciativa-Compromís, les joventuts del partit que encapçala Mónica Oltra, van celebrar el darrer dissabte 19 de maig el seu Consell Nacional a Riba-Roja de Túria, on van aprovar una resolución en rebuig dels Pressupostos Generals de l’Estat 2018 que ha presentat l’executiu central.

Així, a banda de fer balanç polític de l’organització juvenil, van manifestar que “tant el Partit Popular com Ciutadans han enganyat de nou als valencians i valencianes amb unes inversions territorialitzades que ens marginen i amb uns pressupostos que suposen una reducció de la inversión de fins a un 40% a Alacant o l’exclusió de València de la subvenció del transport metropolità”.

Segons paraules de la seua portaveu, Susana Pérez, “el govern de M. Rajoy continua deixant al 70% de l’estudiantat sense cap tipus de beca i, específicament, al jovent valencià sense un transport que ens permeta una mobilitat sostenible decent. El jovent valencià aposta per la sostenibilitat, i així ho reflexen les dades, però amb aquest projecte de Pressupostos els valencians i valencianes ens convertim en ciutadans de segona categoría que no poden optar a un transport sostenible per la manca d’inversions”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.