Manifest en suport del poble palestí

Desde 1977 la Organització de Nacions Unides conmemora el Dia internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí. Un dia on cal continuar conscienciant a la nostra societat de la injustícia i la vulneració dels Drets Humans que pateixen els Palestins a mans d’Israel. L’implantació d’aquest dia és una mesura simbòlica i poc efectiva, donat que l’escalada de violència, vulneració constant dels drets humans i la creació d’un sistema d’apartheid per part d’Israel gaudeix de total impunitat internacional.

 

Palestina pateix un procés de neteja ètnica, amb robatoris de terres i recursos, el bloqueig de Gaza i la seua condemna a una situació insalubritat total. Totes les accions que ha dut a terme Israel contra la població i el territori de palestina, amb les violentes ocupacions, des de 1947 ha estat possible gràcies al recolzament de molts països occidentals, conjuntament amb la inacció dels organismes internacionals que mai han implementat veritables decisions.

 

Amb aquest manifest, des de Joves amb Iniciativa – Compromís volem mostrar tot el nostre recolzament a la lluita del poble palestí, exigint el dret a la lliure determinació sense cap ingerència externa, el dret a la independència i sobirania nacional i el dret al retorn dels palestins que van estar expulsats i desplaçats de les seues cases i béns.

 

La resistència de la població palestina ha de servir-nos com a impuls per continuar denunciant aquesta injustícia, pel que la cridada de la societat civil al BDS (Boicot, Desinversió i Sancions) front Israel és més necessària que mai.

 

Ara més que mai, visca Palestina lliure!


 

Desde 1977 la Organización de Naciones Unidas conmemora el Día Internacional de Solidaridad con el Pueblo Palestino. Un día donde es necesario continuar concienciando a nuestra sociedad de la injusticia y la vulneración de los Derechos Humanos que sufren a los Palestinos a manos de Israel. La implantación de este día es una medida simbólica y poco efectiva, dado que la escalada de violencia, vulneración constante de los derechos humanos y la creación de un sistema de apartheid por parte de Israel disfruta de total impunidad internacional.

Palestina sufre un proceso de limpieza étnica, con robos de tierras y recursos, el bloqueo de Gaza y su condena a una situación insalubridad total. Todas los acciones que ha llevado a cabo Israel contra la población y el territorio de palestina, con las violentas ocupaciones, desde 1947 ha sido posible gracias a apoyo de muchos países occidentales, conjuntamente con la inacción de los organismos internacionales que nunca han implementado verdaderas decisiones.

Con este manifiesto, desde Joves amb Iniciativa – Compromís queremos mostrar todo nuestro apoyo a la lucha del pueblo palestino, exigiendo el derecho a la libre Determinación sin injerencia externa, el derecho a la independencia y soberanía nacional y el derecho al retorno de los palestinos que estuvieron expulsados ​​y desplazados de sus casas y bienes.

La resistencia de la población palestina ha de servirnos como impulso para continuar denunciando esta injusticia, por lo que la llamada de la sociedad civil al BDS (Boicot, Desinversión y Sanciones) frente Israel es más necesaria que nunca.

Ahora más que nunca, viva Palestina libre!

Arxivat en: Internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.