Mónica Oltra i Yayo Herrero seran les cap de cartell de la Trobada d’Estiu de Joves amb Iniciativa-Compromís

Amb el lema Construïm Juntes, les joventuts d’Iniciativa (Compromís) iniciaran el curs polític en un encontre que tindrà lloc els dies 3 i 4 de setembre a Llíria.

Joves amb Iniciativa-Compromís ha escollit la capital del Camp de Túria per celebrar la seua Trobada d’Estiu els dies 3 i 4 de setembre. Aquesta escola de formació comptarà amb la presència de la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i portaveu de Compromís, Mónica Oltra i amb la Directora de FUHEM i co-Coordinadora Confederal de Ecologistas en Acción, Yayo Herrero.

Oltra, la política millor valorada del País Valencià, serà l’encarregada de donar la benvinguda als i les participants així com comentar i reflexionar al voltant de l’actualitat política. Per la seua part l’activista Yayo Herrero plantejarà una ponència amb propostes per un canvi de model econòmic des duna perspectiva ecofeminista.

A més d’aquestes conferències, Joves amb Iniciativa-Compromís han programat per a la seua Trobada d’Estiu tallers pràctics sobre comunicació política, oratòria i discurs que estaran impartits per experts de les diferents àrees.

Des de la Coordinadora Nacional han declarat que “volem engegar el curs polític amb aquesta Trobada que combina contingut polític i eines per desenvolupar-lo, a mes de passar dos dies de convivència per reforçar les dinàmiques de grup”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *