Joves amb Iniciativa-Compromís celebrarà el dissabte a Alacant unes jornades sobre refugiats

La formació juvenil farà una comparació entre els refugiats d’ara i els d’abans

Joves amb Iniciativa-Compromís organitza el proper dissabte 18 unes jornades sobre els refugiats d’abans i els d’ara. La cita començarà a les 10 del matí amb la visita al refugi de la Guerra Civil situat a la Plaça Séneca (antiga estació d’autobusos). Tot seguit, tindrà lloc una taula redona sobre refugiats a la seu d’UGT, a més de la projecció del documental District Zero.

Pedro Pombero, coordinador de la formació a les comarques del sud de presentarà l’acte, al qual participarà la regidora de Memòria Històrica i Democràtica a l’Ajuntament d’Alacant, María José Espuch, a més de testimonis sahrauís i sirians que relataran en primera persona les seues vivències.

El coordinador comarcal de la formació juvenil, Pedro Pombero, convida “a tota la ciutadania” a assistir-hi. Pombero creu “fonamental” conèixer de primera mà “per què la gent fuig dels seus països, però sobretot recordar que, no fa tant, també vam ser refugiats”.


Joves amb Iniciativa-Compromís celebrará el sábado en Alicante unas jornadas sobre refugiados

La formación juvenil hará una comparación entre los refugiados de ahora y los de antes

Joves amb Iniciativa-Compromís organiza el próximo sábado 18 unas jornadas sobre los refugiados de antes y los de ahora. La cita dará comienzo a las 10 de la mañana con la visita al refugio de la Guerra Civil situado en la Plaza Séneca (antigua estación de autobuses). Acto seguido, tendrá lugar una mesa redonda sobre refugiados en la sede de UGT, además de la proyección del documental District Zero.

Pedro Pombero, coordinador de la formación en las comarcas del sur presentará el acto, en el que participará la edil de Memoria Histórica y Democrática en el Ayuntamiento de Alicante, María José Espuch, además de testimonios saharauis y sirios que relatarán sus vivencias en primera persona.

El coordinador comarcal de la formación juvenil, Pedro Pombero, invita “a toda la ciudadanía a asistir a este acto”. Pombero cree “fundamental” conocer de primera mano “por qué la gente huye de sus países, pero sobretodo recordar que, no hace tanto, también fuimos refugiados”.

Arxivat en: Comarques del Sud, Internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *